Сајт професора физичког васпитања - Физичко васпитање и спорт

Информације о групи

Физичко васпитање и спорт

Ово је група за све који су заинтересовани да унапреде свој рад на пољу физичког васпитања као и за све искрене љубитеље спорта.
Милан Пашић сеп. 29 '12
Да ли је ово пример добре праксе и примена ИКТ у настави, питање је сад? Да ли је могуће да се ово и код нас појави?


п.с. Колега из Хрватске
http://sportikus.kif.hr/~tmarsic/

Форумску поруку уредио је Милан Пашић сеп. 30 '12
Цитат од Милан Пашић Да ли је ово пример добре праксе и примена ИКТ у настави, питање је сад? Да ли је могуће да се ово и код нас појави?


п.с. Колега из Хрватске
http://sportikus.kif.hr/~tmarsic/


Колега овај линк је неактиван.
Милан Пашић сеп. 30 '12
Мислим да није. Пробајте поново, код мене ради.
Подржао би овакав вид примене ИКТ у настави, али са мањим изменама и који је прилагођен нашем наставном плану и програму рада.
Mира је у праву линк не ради
Милане па ти и ја се добро знамо, колега се потрудио и ти треба похвалити али да ли мислиш да нје све са њим ОК? , те његове девојке, те вежбе за секс и остало!
ШТО СЕ ТИЧЕ ОВАКВОГ ВИДА НАСТАВЕ,МОЖЕ САМО ДЕЛИМИЧНО, ЈЕР МНОГО ТОГА ВЕЋ РАДИМО,АЛИ ШТА ЈЕ СА ПРОСТОРОМ, ОПРЕМЉЕНОШЋУ СА НАСТ.СРЕДСТВИМА И РЕКВИЗИТИМА,ИНДИВИДУАЛИЗАЦИЈОМ КОЈА ЈЕ НЕМОГУЋА ЗА СВАКОГ УЧЕНИКА, И ДА ЛИ ЈЕ ФИТНЕС САМО ТЕРЕТАНА ИЛИ И ОСТАЛИ ВИДОВИ ДА БИ НЕКО БИО ффииттт.
Милан Пашић окт. 6 '12
Сада сте ме скроз збунили, да ли линк ради или не?


Ако сте већ видели, Александре слажем се Вама по питању опремљености, наставних средстава и сл., а да ли је ово једна од могућности да се преко сајта изврши рекламирање производа и сл.


Што се тиче самог колеге он је 2009. докторирао и мислим да је асистенат на неком факултету. Мислим да је сајт прилагођен ученицима средње школе тако да ми све то није нешто чудно (вежбе, слике...). 


Не знам ко ће о томе да прича са децом ако не одељењске старешине и наставници физичког, поготово у средњој школи.

Морате бити члан групе да бисте писали поруку.