Семинари - Корелација између хемије и биологије

Информације о групи

ХЕМИЈА

Група намењена наставницима хемије и остали наставници су добродошли.

Драге колеге,

Сматрам да је стално стручно усавршавање наставника, неопходан услов за квалитетно извођење наставе.Али то не значи да су сви семинари квалитетни.На неким семинарима можемо научити много,док су неки само губљење времена.

       Да ли неко може да ми каже нешто о квалитету семинара Априлски дани ? Које би сте семинаре из каталога препоручили?

Нисам присуствовала семинару Априлски дани јер сам тек пре три месеца добила лиценцу.Наравно похађала сам друге семинаре али сам планирала да посетим Априлске дане кад добијем лиценцу.Оно што сам од колега чула је да сваке године бољи и да се обрађују занимљиве теме из области хемије.То је добро јер нас држи у корак са науком.
Ја сам највише похађала електронске семинаре и од њих сам много научила како да осавременим час хемије и учиним га занимљивим.
У каталогу сам видела семинар:Хемијски поглед у три димензије и мислим да је интересантан,Хемијски поглед у три димензије.
Форумску поруку уредио је Данијела Милановић сеп. 30 '12
Данијела,хвала на информацији.Ја сам присуствовала семинару Хемијски поглед у три димензије и могу ти рећи да је веома добар.Водитељи квалитетно воде семинар и  увек одговарају на постављена питања.

     Кажеш да си похађала електронске семинаре.Који би ми препоручила?

Електронска школа за почетнике је добар семинар исто тако и Е-комуникација и е-сарадња у оквиру школског е-система за подршку настави и школским процесима.Погледала сам и има их у каталогу.Мислим да су сви електронски семинари добри и да се много научи.  
Хвала,Данијела!!!
Образовно креативни центар има јако добре и корисне електронске семинаре. Добра припрема за час- успешан час; Блог, твитер и фејзбук у настави су њихови семинари на којима сам била. Нису уже стручни за хемију, али су јако корисни. Трају око 4-5 недеља, таман довољно да упознате људе и стекнете нова електронска познанства.   ОКЦ
Морате бити члан групе да бисте писали поруку.