Информације о групи

Француски језик

Група намењена наставницима француског језика запосленим  у основној школи.

Корисници

Forum

Тема Последњи одговори
Подучавање Последњи одговори од Нела Розгић сеп. 30 '12

Новости

Зид

Морате да се пријавите да бисте оставили коментар
окт. 18 '12
Samo da vas pozdravim! Nesto me zeza tastatura, ne mogu da prebacim sa engleskog na srpsku cirilicu, pa izvinite zbog "celave" latinice.
Predajem francuski u gimnaziji, ali posto nema posebnog foruma za nas koji radimo u srednjim skolama, nadam se da nije problem da vam se ovde pridruzim.
Evo, da malo pohvalim svoje djake koji su na ovaj nacin obelezili frankofoniju proletos.
http://apfs.edu.rs/sr/manifestacije
Pozdrav!
Samo da vas pozdravim! Nesto me zeza tastatura, ne mogu da prebacim sa engleskog na srpsku cirilicu, pa izvinite zbog "celave" latinice.
Predajem francuski u gimnaziji, ali posto nem...See more
окт. 10 '12
Хвала пуно, Нела. Сад ћу да видим.
Топли поздрав,
Маја
окт. 10 '12
Драга Мајо,
добродошла у групу. Удружење професора француског језика постоји, то вероватно знаш! Нисам сигурна да се баве организацијом online семинара-можда грешим. Нисам обновила чланарину тако да немам свеже вести! За један такав сам чула зимус од колегиница, мислим даИје пријава ишла преко "Француског института". Покушај на њиховом сајту да се информишеш.
Поздрав
Драга Мајо,
добродошла у групу. Удружење професора француског језика постоји, то вероватно знаш! Нисам сигурна да се баве организацијом online семинара-можда грешим. Нисам обновила чланарину та...See more
окт. 8 '12
Drage kolege, profesori francuskog jezika, možete li da preporučite neko francuskog udruženje nastavnika, koje održava online seminare ili webinare?
Volela bih da se priključim i aktiviram svoje znanje francuskog jezika.
Hvala! :)