Просвета РС

Рекламу сам поделила:

Гугл +

Зид

апр. 22 '12
Опет морам да се захвалим! :)
Весна, добро си уочила моју намеру. Хтела сам динамичну и јаку рекламу, мада мало подсећа на предизборне. Циљ ми је био да са мало речи кажем све, да буде необична, а бодрећа, зато сам и изабрала тај тип фотографија. Ипак, моја реклама има један пропуст о коме је Маријана повела рачуна, а то је контраст између текста и фотографија. Њене су фотографије на крајевима тамне и текст се одлично види, а моје су светле и на једној је заиста потребан напор да би се прочитао текст. Музика коју је одабрала је сјајна, а мотив руку је истакнут у први план што се мени веома допало. Реклама заслужује пет звездица, мада има пропуст који сам и сама направила. Али, о томе нека говоре предавачи.
Опет морам да се захвалим! :)
Весна, добро си уочила моју намеру. Хтела сам динамичну и јаку рекламу, мада мало подсећа на предизборне. Циљ ми је био да са мало речи кажем све, да буде необичн...See more
апр. 22 '12
Само још да додам. Комплетне рекламе по задатим критеријумима које су рађене у Фликстајму су Слађина и Милијанина.
модератор
апр. 23 '12
Одлично урађена реклама! Увек се дивим Анђелки за овако ефектне одрађене активности. Чиста петица.
апр. 23 '12
Хвала, Миро! Сад сам гледала твоју рекламу на Фејсбуку и много је боља од моје, у сваком смислу. Браво!
апр. 23 '12
Свака част, све похвале, као да је правио неки професионалац.
апр. 23 '12
odlično 5+
апр. 23 '12
Чиста петица. :)
мај 1 '12
Хвала, колеге! :)
мај 3 '12
Браво! Реклама показује са колико ентузијазма сте приступили њеној изради. Лепо је када тај ентузијазам допре и до нас са "ове стране екрана".
мај 5 '12
Циљ рекламе је да позовемо колеге да се придруже мрежи. Једино ширењем можемо да напредујемо. Позивам вас да рекламе које су вам се учиниле као добар маркетинг за Мрежу просветних радника и позив колегама на сарадњу "поделите" путем друштвених мрежа на којима имате налоге или преко ваших блогова.
Хвала свима на речима хвале и подршке.
Циљ рекламе је да позовемо колеге да се придруже мрежи. Једино ширењем можемо да напредујемо. Позивам вас да рекламе које су вам се учиниле као добар маркетинг за Мрежу просветних радника и позив коле...See more
Морате да се пријавите да бисте оставили коментар

Видео

са Анђелка Танчић
Додато апр. 12 '12

Rate

Ваш рејтинг:
Total: (26 rates)

Ознаке