моја реклама

Зид

апр. 21 '12
Лепо!
админ.
апр. 21 '12
Aна, нисте добро уградили ембед-код, па е не види. Предлажем да обришете овај видео и покушате поново. Пре узимања ембед-кода чекирајте опцију Аутостарт на Фликстајму, па тек онда копирајте ембед-код и налепите овде.
апр. 21 '12
Славице, 18. априла се видео. Како је могуће да се сада не види?
апр. 21 '12
To je - što je! Ne moraju svi zadaci da se urade. Važno je i učestvovati, bar tako učimo đake koji ne mogu nešto da urade! Probala sam više puta. I tu opciju Autostart. Od mene - dosta!
апр. 22 '12
Ако се додељују поени за храбре почетнике, Ана, ти си победница (каже мустра која није ни пробала)! Зато не замерам што личи на рекламу за богословију!
апр. 22 '12
Весна, потпуно си у праву! :)
Ана, видела сам твоју рекламу. За једног почетника је одлична!
апр. 22 '12
Весна, то је потпуно тачно, али су слике прво чега сам се сетила. Не знам где су остали пронашли оне савршене фотографије, свака им част! Знам колико сам се ја намучила. Али, сваки следећи покушај је био лакши! За коју годину, биће од мене нешто!Весна, то је потпуно тачно, али су слике прво чега сам се сетила. Не знам где су остали пронашли оне савршене фотографије, свака им част! Знам колико сам се ја намучила. Али, сваки следећи покушај је ...See more
модератор
апр. 23 '12
"Широм земље", а веома добро би нас представила и у иностранству, са препознатљивим националним обележјима. Лепо урађено.
апр. 23 '12
Хвала, Миро!
Морате да се пријавите да бисте оставили коментар

Видео

са Ана Милуновић
Додато апр. 18 '12

Rate

Ваш рејтинг:
Total: (14 rates)